Askestad-Aas Elektro AS

El-sjekk for bedrifter

Askestad-Aas Elektro AS er det trygge valget når du ser etter el-sjekk for bedrifter.

Mange års solid innsats i bransjen har bidratt til anerkjennelse og en lang rekke fornøyde kunder. El-sjekk for bedrifter er spesielt viktig i forhold til brannsikkerhet. Mange branner kunne vært unngått dersom man hadde fått utført el-sjekk for bedrifter. For å oppnå høy brannsikkerhet er en viktig del av dette å få utført el-sjekk for bedrifter regelmessig - gjerne en gang i året. Brannvarslingsanlegg og nødlysanlegg skal dessuten testes og kontrolleres hvert år.

Når vi utfører el-sjekk for bedrifter, skjer det etter de høyeste standardene på området. Vi har kompetanse og kapasitet til å sjekke selv omfattende og komplekse anlegg. Vi foretar de nødvendige kontrollene og utskiftningene som er med på å sikre et elektrisk system uten svakheter.

El-sjekk for bedrifter utført av en kompetent aktør

Det er viktig at man velger en kompetent, profesjonell aktør til å utføre el-sjekk. Dette er et område der det ikke er rom for hverken slurv eller feil. Vi har mange års erfaring og baserer oss alltid på kontinuerlig oppdatert kunnskap. Vi har base i Spikkestad og både Oslo og Akershus er derfor viktige satsningsområder for oss.

Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Røyken, Hurum og Lier. Kontakt Askestad-Aas Elektro AS for mer informasjon om våre elektrikertjenester.