Askestad-Aas Elektro AS

Elektriker - Elektroinstallasjon og vedlikehold

Dersom du behøver en profesjonell elektriker og installasjonsbedrift skal du ta kontakt med oss. Med lang erfaring og stadig kompetanseutvikling sørger vi for en elektriker som utfører et kvalitetsarbeid til avtalt tid.

Vi utfører prosjektering og installasjon av belysning i eneboliger, kontorer, landbruk, skoler og industri. I tillegg kan vi også sende over elektriker med spesialkompetanse på datastyrte og trådløse styringssystemer, vi installerer selvfølgelig også gulvvarme og panelovner.

Ta kontakt med oss i dag, om du behøver en elektriker i Røyken, Hurum eller Lier. Vi hjelper deg gjerne med å gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din til et triveligere, tryggere og mer funksjonelt sted.

Svakstrøm eller sterkstrøm?

Uansett om det gjelder svakstrøm eller sterkstrøm har vi en elektriker med god kompetanse. Vi setter alltid kunden i fokus og forsøker å strekke oss langt for å imøtekomme deres ønsker og krav. Ved hjelp av god kommunikasjon og åpenhet ønsker vi å bygge varige relasjoner med alle våre kunder og våre elektrikere.

Vi jobber som elektriker i Røyken, Hurum og Lier.

Kontakt Askestad-Aas Elektro AS for mer informasjon om våre elektrikertjenester i Røyken, Hurum og Lier.