Askestad-Aas Elektro AS

Autoriserte installatører av kabel-TV

Askestad-Aas Elektro AS er en veletablert kabel-TV-installatør med autorisasjon fra Post- og teletilsynet.

Har du behov for en kabel-TV-installatør? Vi påtar oss alle typer oppdrag innen tv-anlegg (parabol, kabel-tv og riks-tv). Som autorisert kabel-TV-installatør kan du alltid forvente at tjenester fra oss utføres etter de høyeste standardene. For oss er det avgjørende at våre kunder oppnår de ønskede resultatene. Derfor tar vi alltid utgangspunkt i dine behov og ønsker når vi sammensetter løsninger. Slik sikrer vi oss at du som kunde hos oss alltid er fornøyd med resultatene.

Finnes det noe mer irriterende enn dårlig bildekvalitet eller sviktende tv-signal? Vi bistår deg med våre solide kompetanser når du er lei av dårlige tv-opplevelser. Vi kan raskt lage feilsøk og lokalisere hvor problemet er.

Vi er en kabel-TV-installatør med stor yrkesstolthet. Vi baserer oss utelukkende på oppdatert kunnskap og anerkjente teknikker. Vi hopper aldri over der gjerdet er lavest, og denne profesjonelle innstillingen har bidratt til våre mange fornøyde kunder.

Vi håndterer omfattende oppdrag

Vi er en kabel-TV-installatør som påtar seg små som store oppdrag. Vi har kompetanse og kapasitet til for eksempel å utføre omfattende tv-installasjoner på hoteller eller i kontorbygg. Ingen utfordringer er for store for oss.

Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Røyken, Hurum og Lier.

Kontakt Askestad-Aas Elektro AS for mer informasjon om våre elektrikertjenester.