Askestad-Aas Elektro AS

Installering av smarthusløsninger

Ønsker du installering av smarthusløsninger? Moderne teknologi bidrar til å gjøre din hverdag mye enklere og tryggere.

Med smarthus menes en bolig som har installert et avansert teknisk system som gjør at man enkelt kan styre de ulike elektriske apparatene. Gjennom installering av smarthusløsninger oppnår du med et enkelt grep økt komfort, mindre hodebry og en strømreduserende effekt.

Du velger selv hvor mange av funksjonene som skal være automatiske - systemet kan være selvregulerende slik at du ikke trenger å foreta flere innstillinger når først hele systemet er konfigurert. Ikke bare blir det enklere å styre for eksempel lysmengde og temperatur, det er også lettere å overvåke eventuelle skader i boligen - for eksempel med en vannlekkasjeføler.

Med andre ord kan du med installering av smarthusløsninger enkelt kontrollere varme, lys, persienner, strømforbruk, garasjeport, ventilasjon, overvåkingskamera samt tv og stereoanlegg.

En bolig som peker mot fremtiden

Med installering av smarthusløsninger bringer du for alvor boligen din inn i det nye årtusen. Du vil med en gang merke hvordan teknologien kan bidra til en mye enklere og komfortabel hverdag på en meget konkret måte. Bare fantasien setter grenser når du ønsker installering av smarthusløsninger.

Askestad-Aas Elektro AS bistår gjerne med våre solide kompetanser dersom du ønsker en skreddersydd løsning som imøtekommer akkurat dine ønsker og behov.

Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Røyken, Hurum og Lier.

Kontakt Askestad-Aas Elektro AS for mer informasjon om våre elektrikertjenester.