Askestad-Aas Elektro AS

Vi er en veletablert el-installatør

Askestad-Aas Elektro AS er tilknyttet Elfag, og er en el-installatør med autorisasjon og solide kompetanser.

Vi er en el-installatør som er tilknyttet Norges største elektrikerkjede, nemlig Elfag. Når du ser etter en el-installatør er vi derfor det trygge valget. Med mange år i bransjen vet vi hva vi driver med, og tilbyr løsninger basert på godt innarbeidede rutiner og overblikk. Som profesjonell og anerkjent el-installatør er det naturlig for oss å sette deg i sentrum for våre aktiviteter. Som kunde hos oss tilbyr vi deg skreddersydde løsninger som passer for akkurat deg og dine behov.

Askestad-Ass Elektro AS er en el-installatør som har bygget opp en omfattende portefølje av kunder. En solid innsats over en årrekke og vår prioritering av høy kundeservice har bidratt til våre mange fornøyde kunder - en rekke av våre kunder er gjengangere som setter pris på vår evne til levere profesjonelle løsninger til avtalt tid. Vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss krevende oppdrag for både private og næringslivet.

En el-installatør med base i Spikkestad

Vår plassering i Spikkestad gjør at vi anser både Oslo og Akershus som vårt primære satsningsområde. Holder du til i dette området kan du med andre ord alltid benytte deg av vårt attraktive tilbud innen elektro-installasjon.

Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Røyken, Hurum og Lier.Kontakt Askestad-Aas Elektro AS for mer informasjon om våre elektrikertjenester.